Specifieke voeding

 | 

Vitaliteit & energie


H3O Pro sportdrank - 10 zakjes

H3O Pro sportdrank - 10 zakjesH3O Pro™ bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. De sportdrank bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk.


Liftoff energiedrank Citroen - 10 tabletten

Liftoff energiedrank Citroen - 10 tablettenLiftoff™ is een nieuwe bruisende energiedrank. Dankzij zijn samenstelling op basis van L-taurine, guarana en cafeïne, voelt u zich opnieuw vol energie! Liftoff™ biedt 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen B6 en B12 voor een optimale energieproductie, en 100% van de ADH aan vitamine C, een krachtige antioxidant. Uw volledige training lang blijft u dus uw energie behouden.


Liftoff energiedrank Sinaasappel - 10 tabletten

Liftoff energiedrank Sinaasappel - 10 tablettenLiftoff™ is een nieuwe bruisende energiedrank. Dankzij zijn samenstelling op basis van L-taurine, guarana en cafeïne, voelt u zich opnieuw vol energie! Liftoff™ biedt 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen B6 en B12 voor een optimale energieproductie, en 100% van de ADH aan vitamine C, een krachtige antioxidant. Uw volledige training lang blijft u dus uw energie behouden.


NRG tabletten - 60 tabletten

NRG tabletten - 60 tablettenGuarana tabletten bieden een blijvend energierijk gevoel, voor wanneer u hier ook maar behoefte aan heeft. Geen wonder dat guarana al eeuwenlang wordt gebruikt om zijn opwekkende en verfrissende eigenschappen. Guarana staat bekend als een natuurlijk voorkomende vorm van cafeïne. N.R.G. geeft u een opwekkende boost gedurende de dag. 
Het is een uitstekende toevoeging, die u bij een drukke levensstijl op de been houdt.


QuickSpark - 20 tabletten

QuickSpark - 20 tablettenHerbalife's revolutionaire nieuwe product met CoEnzym 1. Het menselijk lichaam bevat miljoenen cellen die CoEnzym 1 nodig hebben om op hun best te kunnen functioneren. De ATP energiecyclus is het complexe proces waarin energie wordt gecreëerd om onze cellen te laten functioneren. Deze energie wordt ATP energie genoemd. CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om ATP energie te verkrijgen. Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1 en hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. QuickSpark is een handige manier om uw ATP energie te verhogen door uw CoEnzym 1 niveau aan te vullen. * Adenosine trifosfaat is de belangrijkste energiebron voor cellulaire reacties. 20 tabletten.