Specifieke voeding

 | 

Mannen & Welzijn


Cell Nutrition - 90 tabletten

Cell Nutrition - 90 tablettenHaal het meeste uit uw voeding! Slechte eetgewoonten, slechte spijsvertering of hoge stressniveaus kunnen bijdragen aan vermoeidheid en een verlaagde weerstand. Cell Nutrition helpt uw lichaam vitaminen en mineralen beter op te nemen. Bij dagelijks gebruik zorgt u er dan ook voor dat uw lichaam de voedingswaarde krijgt die het verdient.


Herbalifeline Omega 3 - 90 capsules

Herbalifeline Omega 3 - 90 capsulesWetenschappelijk onderzoek toont aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt en dat niet alle voedingsstoffen van de vis volledig geassimileerd worden. We missen dikwijls essentiële vetzuren, waaronder de belangrijke Omega-3. Herbalifeline is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiële vetzuren aan te vullen. 3 capsules dekken een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, die 2g per dag is.


Prelox Blue - 60 tabletten

Prelox Blue - 60 tablettenZowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Prelox® Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden!


RoseOx - 60 tabletten

RoseOx - 60 tablettenOvermatige vrije radicalen bevorderen de voortijdige veroudering van de lichaamscellen. De unieke formule van RoseOx zorgt voor een soort antioxiderend watervaleffect dat samen met de eigen middelen van uw lichaam en C en E-vitaminen werkt. Dit voedingssupplement bevat ondermeer rozemarijn, kruidenextracten en kruisbloemige groenten.