Specifieke voeding

 | 

Vrouwen & Welzijn






Cell Nutrition - 90 tabletten

Cell Nutrition - 90 tabletten



Haal het meeste uit uw voeding! Slechte eetgewoonten, slechte spijsvertering of hoge stressniveaus kunnen bijdragen aan vermoeidheid en een verlaagde weerstand. Cell Nutrition helpt uw lichaam vitaminen en mineralen beter op te nemen. Bij dagelijks gebruik zorgt u er dan ook voor dat uw lichaam de voedingswaarde krijgt die het verdient.






Herbalifeline Omega 3 - 90 capsules

Herbalifeline Omega 3 - 90 capsules



Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt en dat niet alle voedingsstoffen van de vis volledig geassimileerd worden. We missen dikwijls essentiële vetzuren, waaronder de belangrijke Omega-3. Herbalifeline is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiële vetzuren aan te vullen. 3 capsules dekken een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, die 2g per dag is.






RoseOx - 60 tabletten

RoseOx - 60 tabletten



Overmatige vrije radicalen bevorderen de voortijdige veroudering van de lichaamscellen. De unieke formule van RoseOx zorgt voor een soort antioxiderend watervaleffect dat samen met de eigen middelen van uw lichaam en C en E-vitaminen werkt. Dit voedingssupplement bevat ondermeer rozemarijn, kruidenextracten en kruisbloemige groenten.






Tang Kuei - 60 tabletten

Tang Kuei - 60 tabletten



Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Calcium zorgt voor een sterk skelet en is aanwezig in botten en tanden. Calcium ondersteunt ook het zenuwstelsel van het lichaam en de spieren. Als er een tekort aan calcium ontstaat, leent het lichaam de calcium van botten.