Specifieke voeding

 | 

Ouder worden & Welzijn


Formula 2 multivitaminen

Formula 2 multivitaminen
90 tabletten

Bevat 11 essentiële vitamines en 6 essentiële mineralen die uw lichaamsfuncties ondersteunen. Vitaminen-, mineralen- en kruidentabletten zijn een perfecte oplossing om uw lichaam het noodzakelijke 'onderhoud' te geven. Ze helpen de voedingsstoffen aan te vullen waar u zo'n behoefte aan heeft en creëren zo een solide basis voor een goede gezondheid. een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formula 1 - Voedingsshake.


Herbalifeline Omega 3 - 90 capsules

Herbalifeline Omega 3 - 90 capsulesWetenschappelijk onderzoek toont aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt en dat niet alle voedingsstoffen van de vis volledig geassimileerd worden. We missen dikwijls essentiële vetzuren, waaronder de belangrijke Omega-3. Herbalifeline is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiële vetzuren aan te vullen. 3 capsules dekken een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, die 2g per dag is. Niteworks - 135g

Niteworks - 135gNiteworks™ is in het bijzonder geschikt voor iedereen ouder dan 35 jaar. Maar het kan door iedereen gebruikt worden die zijn of haar stikstofoxideniveau 's nachts wil stimuleren. De productie van stikstofoxide is belangrijk voor de bloedtoevoer naar de vitale organen. Het reguleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat de bloedvaten het hele lichaam voeden.Het is van vitaal belang dat uw hart in goede conditie blijft.


QuickSpark - 20 tabletten

QuickSpark - 20 tablettenHerbalife's revolutionaire nieuwe product met CoEnzym 1. Het menselijk lichaam bevat miljoenen cellen die CoEnzym 1 nodig hebben om op hun best te kunnen functioneren. De ATP energiecyclus is het complexe proces waarin energie wordt gecreëerd om onze cellen te laten functioneren. Deze energie wordt ATP energie genoemd. CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om ATP energie te verkrijgen. Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1 en hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. QuickSpark is een handige manier om uw ATP energie te verhogen door uw CoEnzym 1 niveau aan te vullen. * Adenosine trifosfaat is de belangrijkste energiebron voor cellulaire reacties. 20 tabletten.


RoseOx - 60 tabletten

RoseOx - 60 tablettenOvermatige vrije radicalen bevorderen de voortijdige veroudering van de lichaamscellen. De unieke formule van RoseOx zorgt voor een soort antioxiderend watervaleffect dat samen met de eigen middelen van uw lichaam en C en E-vitaminen werkt. Dit voedingssupplement bevat ondermeer rozemarijn, kruidenextracten en kruisbloemige groenten.


Vezel en kruidentabletten - 180 tabletten

Vezel en kruidentabletten - 180 tablettenAls men producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat het organisme te weinig vezels binnenkrijgt. De Vezels- en Kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om deze tekortkomingen te helpen compenseren en om de gewichtsbeheersing te helpen begeleiden. Dankzij deze aanvullende inbreng van vezels, wordt de spijsvertering verbeterd en worden de afvalstoffen sneller afgevoerd.