Huidverzorging

 | 

Radiant C


Radiant C Body Lotion SPF 15

Radiant C Body Lotion SPF 15Radiant C™ Body Lotion SPF 15 is een body lotion voor dagelijks gebruik met een UVA- en UVB-filter om uw huid te beschermen tegen schadelijke zonnestraling. Door de niet-vette en superlichte formule wordt Radiant C™ Body Lotion SPF 15 snel opgenomen; uw huid voelt zijdezacht en heerlijk glad aan.


Radiant C Daily Facial Scrub Cleanser

Radiant C Daily Facial Scrub CleanserAls (luxe of uitgebreid) alternatief voor de Cleanser uit de basis verzorgingsset kunt u ook kiezen voor de Radiant C Daily Facial Scrub Cleanser. Deze milde gezichtsreiniger is namelijk geschikt voor dagelijks gebruik, waardoor uw huid dagelijks de weldaad van een goede scrub kan ervaren.


Radiant C Daily Skin Booster

Radiant C Daily Skin BoosterUw huid ziet er veel beter uit met deze gelcrème formule die een matte en vermoeid ogende huid helpt een stralender aanzien te geven. Gebruik hem dan ook elke dag als basis voor uw make-up om zo de mogelijke schade van externe factoren zoveel mogelijk te beperken. U brengt de vitamine C in dit huidverzorgingmiddel direct op uw huid aan waardoor de antioxidanten hun werk effectief kunnen doen. U ziet er gezonder en vooral stralender uit.


Radiant Face Quencher

Radiant Face QuencherU verfrist en verkoelt uw uitgedroogde huid in een handomdraai met deze gezichtsspray met vitamine C. U kunt uw huid overal en altijd trakteren op een verkwikkende vochtbehandeling die heerlijk fris ruikt en werkt als een natuurlijke vochtregelaar. U doet uw ogen dicht en sprayt de fijne mist op uw gezicht. 
Dankzij de samenstelling op waterbasis laat de spray geen sporen achter op uw kapsel of kleding, en zorgt er zelfs voor dat uw make-up langer intact blijft. Helpt uw huid een gezonde uitstraling te geven, de gevolgen van stress te minimaliseren en een matte en vermoeide teint nieuwe energie te geven.